MegySport: Éremeső a járási és kerületi versenyeken

By
Updated: jún 15, 2017

Eseménydús időszakot zártak a MegySport atlétái, a dunaszerdahelyi járási és a nagyszombati kerületi bajnokságon szerepeltek.

Május 23-án a Dunaszerdahelyi járási bajnokság idősebb lányok kategóriában Vodnyánszká Renáta távolugrásban és 60 méteres futásban is aranyérmet szerzett. Tési Evelin magasugrásban az első helyen, távolugrásban a harmadik helyen végzett.

Egy nappal később, május 24-én a fiatalabb diákok és diáklányok korosztályban álltak rajthoz Medgyes Renáta tanítványai. Vodnyánszká Renáta távolugrásban és 60 méteres futásban diadalmaskodott, Tési Evelin magasugrásban az első, távolugrásban a második helyen zárt. Fekete Sebestyén a fiúk csoportjában magasugrásban és távolugrásban győzött.

Május 28-án a Nyugat-Szlovákiai Atlétikai Szövetség kerületi versenyén Vodnyánszká Renáta 5,06 métert ugrott, ezzel első helyet szerzett. A nagyszomati kerületKalokagatia iskolák közti bajnokságán távolugrásban 5,29 méterrel második, 60 méteres futáson 8,22 másodperccel szintén második helyen végzett.

Az országos eredménylistán Vodnyánszká Renáta és Fekete Sebestéyn áll az élen.