Dunaszerdahely legjobb sportolóit díjazták

By
Updated: december 20, 2017

Az év legjobban teljesítő sportolóit díjazta Dunaszerdahely városának vezetése, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban ismét átadásra kerültek az Év Sportolója díjai.

Három egyéni, egy edzői és egy csapat kategóriában díjazták a város legjobb sportolóit. A díjakat Hájos Zoltán polgármester, Hakszer Roland a sportbizottság elnöke, Brunczvik Tünde, Kanovits György és Bachman László a bizottság tagjai és Hajas Viktória diákpolgármester adta át. Az esemény a Dunaszerdahelyi városi képviselőtestület Sport- és Testkultúra-bizottság és a Kulturális, Ifjúsági és Sport Ügyek Önálló Alosztálya szervezésében valósult meg

Az első egyéni kategóriában a 15 éves korig versenyző fiatalokat díjazták, köztük az első helyen Vodnyánszky Renáta végzett, aki a MegySport atlétikai klub színeiben országos bajnoki címeket szerzett. Őt a dunaszerdahelyi birkózóklub versenyzői, Bazsó Marek és Csörgő László követték.

A 15 és 20 év közti sportolók kategóriában a 18 éves birkózásban jeleskedő Hakszer Balázs végzett az élen, őt klubtársa, ifj. Gaál Attila követte. A harmadik helyen a Satori Karate Klub színeiben versenyző Kósa Tamás végzett.

A felnőttek között a dunaszerdahelyi IPPON Karate Klub sportolója, Csiba Tibor lett az első, őt a Sportfanatic jeges úszói, Pék Dezső és Nyári Richárd követték.

Az edzők kategóriájában a Dunaszerdahelyi Birkózó Klub és a szlovák kadét válogatott trénere, Gaál Attila lett az első, a második helyen Ráchela József a Dunaszerdahelyi Sakk Klub edzője, a harmadik helyen pedig Csiba Tibor, az IPPON Karate Klub edzője végzett.

A csapatok kategóriájában a bajnoki címet és nemzetközi sikereket elért Dunaszerdahelyi Sakk Klub végzett az élen, majd a jeges úszásban jeleskedő Sportfanatic és a Medgyes Renáta által vezetett MegySport Atlétikai klub végzett.

Egyéni kategória – 15 évnél fiatalabb sportolók:

 1. Vodnyánszká Renáta (MegySport Atlétikai Klub)
 2. Bazsó Marek (Dunaszerdahelyi Birkózó Klub)
 3. Csörgő László (Dunaszerdahelyi Birkózó Klub)

Egyéni kategória – 15 – 20 éves fiatal sportolók:

 1. Hakszer Balázs (Dunaszerdahelyi Birkózó Klub)
 2. Ifj. Gaál Attila (Dunaszerdahelyi Birkózó Klub)
 3. Kósa Tamás (Satori Karate Klub)

Egyéni kategória – felnőttek:

 1. Csiba Tibor (IPPON Karate Klub)
 2. Pék Dezső (Sportfanatic)
 3. Nyári Richárd (Sportfanatic)

Edző kategória:

 1. Gaál Attila (Dunaszerdahelyi Birkózó Klub)
 2. Ráchela József (Dunaszerdahelyi Sakk Klub)
 3. Csiba Tibor (Ippon Karate Klub

Csapat kategória:

 1. Dunaszerdahelyi Sakk Klub
 2. Sportfanatic
 3. MegySport Atlétikai Klub

Fotó: dunaszerdahelyi.sk