A díj nem csak az én érdemem, hanem a csapaté is

By
Updated: december 20, 2017

Sorozatban másodszor választották Dunaszerdahely városának legjobb edzőjévé Gaál Attilát, aki a Dunaszerdahelyi Birkózó Klub és a Szlovák Kadét-válogatott trénereként tevékenykedik.

A 2017-es évben sikert sikerre halmoztak a dunaszerdahelyi birkózók, akik válogatott szinten is remekül teljesítettek. Gaál Attila szerint remek csapatának is köszönhető ez a kitüntetés.

„Dunaszerdahely város kitüntetése számomra elismerést és megerősítést jelent. Megerősít abban, hogy jól végzem a munkám, ami valójában annak köszönhető, hogy a birkózás nem csak a munkám, de a hobbim is. Természetesen meglepett, hogy idén újra engem választottak, de azért titkon reménykedtem is benne, hogy elnyerem a díjat. Ahhoz, hogy egy edzőt az év edzőjének válasszanak, egy jó csapatra van szüksége. Nekem ez szerencsére megadatott. Olyan növendékeim vannak, akik nagyon ügyesek és akarnak, kitartóan edzenek, tehát eredményesek is. Szóval, ez a díj nem csak az én érdemem, hanem a csapaté.“ – nyilatkozta a díjazott Gaál Attila.

Fotó: dunaszerdahelyi.sk