Csápai egyéniben, Németh és Hladký párosban a járás legjobbja

By
Updated: január 13, 2018

Fantasztikus asztalitenisz torna zajlott Dunaszerdahelyen, ahol a Városi Sportcsarnok adott otthont az egyéni járási bajnokságnak. 

A torna során a COOP Liga 1. és 2. ligájában szereplő játékosok egyéni és páros versenyben küzdöttek meg egymással. Ezúttal rekord számú játékos jelentkezett, összesen 75 pingpongozó ütötte a labdát és szintén rekordot jelentő 12 asztalon folyt a játék.

A csoportmérkőzések után a kiesés küzdelmek hozták meg a végső győztest. Az elődöntőben Kozmér József és Hladký Mihály vívott remek csatát, mely után Kozmér 3:0-ás győzelemmel jutott a fináléba. A másik ágon Csápai Zoltán és Gajdács János küzdött, végül Csápai került ki győztesen. A döntőben Csápai szerzett vezetést, Kozmér még egyenlíteni tudott, de ez után a somorjai játékos nem engedte ki kezéből a győzelmet. Csápai Zoltán megvédte bajnoki címét, ugyanis 2017 után 2018-ban is diadalmaskodni tudott.

Izgalmas finálé zajlott a Nahálka-Viola és a Németh-Hladký párosítás között, a küzdelem fordulatos játékot hozott, de végül a bakai Németh Attika és Haldký Mihály vihette haza a trófeát.

Párosban a dobogó legfelső fokán Németh és Hladký

További fotók a Sportolunk.sk Facebook oldalán találhatók.

Járási asztalitenisz bajnokság: 

Egyéni: 

  1. Csápai Zoltán
  2. Kozmér József
  3. Hladký Mihály és Gajdács József

Páros: 

  1. Németh Attila – Hladký Mihály
  2. Viola Tibor – Nahálka Miroslav