61 csallóközi érem a Kempo Európa-bajnokságról

By
Updated: december 5, 2017

Éremeső zajlott a Bősi Kempo MMA & BJJ Klubnál, melynek harcosai az elmúlt hétvégén kiválóan teljesítettek a Törökbálinton megrendezett Sport Kempo UWSKF European Open Championship 2017-es versenyen.

Az idei év leghosszabb, legnehezebb és az egyik legeredményesebb versenyét zárta a Bősi Kempo MMA & BJJ Klub. A magyar kempo szervezetek összefogva Kempo Európa-bajnokságot rendeztek, ahol Szlovákiát Felvidék Team néven a Gróf Lóránt vezette Bősi Kempo MMA & BJJ Klub, Szajka Robert vezette Szayka Kempo Dojo, és a Bajnóczi Roland vezette Bajnoczi Kempo Dojo közös csapatként 50 versenyzővel képviselte. A Csallóközi harcosok összesen 61 érmet gyűjtöttek a több mint 650 versenyzőt és 12 nemzetet felvonultató tornán, ezzel csapatversenyben Magyarország, Ukrajna és Portugália mögött az előkelő 4. helyet szerezték meg.

A Bősi Kempo MMA & BJJ Klub 38 éremmel (14 arany, 16 ezüst, 8 bronz) járult hozzá a sikeres eredményhez. A 30 harcosból szinte mindenkit ki lehetne emelni. Példaként említhetnénk Zsemlye Gábort és Tóth Andrást, akik 3 küzdelmi számban is dobogóra. Nagy Dávid a tőle megszokott módon megnyerte a GI és a NoGi Grappling számokat. Bazsó Patrik szintén kétszer a dobogó legfelső szintjére küzdötte magát. Meg kell említeni Hegedűs Bencét, Rosztovics Jánost, Bazsó Gábort, Döme Jánost és Cseh Dominikot, akik szintén kiváló teljesítményt nyújtottak.

A Bősi Kempo MMA & BJJ Klub oktatója, Mišičák Zoltán az Ostraván megrendezett Wow BJJ Európa Bajnokságán harmadik helyet szerzett és öregbítette a Bősi Kempo MMA & BJJ Klub földharc hírnevét!