Elindult a Felvidéki YBS Vándorbölcső

By
Updated: január 25, 2017

 Elindult a Felvidéki YBS Vándorbölcső, amely első állomáshelyeként Nagymegyeren szolgál a friss családnál.

A bölcső vándorol gyermekről – gyermekre, épp csak addig marad a kiválasztott családnál, míg elfér benne a baba. Kb. öt – hat hónapig tud szolgálni egy családot. Fontos, hogy eszmeisége miatt is minél több helyre eljusson, minél több család élvezze és értékelje valódi jótékony hatását. A bölcső nemcsak megnyugtatja a babát, hanem jó hatással van az idegrendszer és a mozgás fejlődésére is, az egyensúlyérzék kialakítását kiváltképp segíti.

A Felvidéki vándorbölcső felkarolója HALÁSZ BÉLA, ki irányítja ezt a Magyarországról induló kezdeményezést. Halász Béla ebből az alkalomból kereste meg az YBS Fanklubot és felajánlotta a vándorbölcső lehetőségét a dunaszerdahelyi szűk, családias légkörű, nagy erejű DAC szurkolóknak. A bölcső közös, egyeztetett elképzelés alapján lett megálmodva és kivitelezve.

bolcso01

Az első családot az YBS Fanklub már meg is találta, kik méltóak a Felvidéki YBS Vándorbölcső igénybevételére, mert tudjuk, hogy e bölcsőben ringatott gyermek büszke lesz a szülőföldjére, nemzetiségére, anyanyelvére. A Felvidéki YBS Vándorbölcső elsőként Nagymegyerre került és első lakója előreláthatóan fiú lesz, aki az Ákos nevet fogja kapni. Ezt a számunkra fontos eseményt, az átadást, a Dunaszerdahelyi Városi Televízió is megörökítette. A kedves anyuka és apuka örül, hogy részesei lehetnek elsőként e kezdeményezésnek. Nagyon várják, hogy a napokban születendő gyermekük elfoglalja méltó helyét a Felvidéki YBS Vándorbölcsőben.

Érdemes figyelemmel kísérni a vándorbölcső sorsát, reméljük hosszú évekig használatban lesz. Hasonló családok jelentkezését várjuk, kik igénybe vennék a csoda bölcsőt, és kisbabájukat július környékén várják. Az igénylés menetével a www.facebook.com/ybsdacfanklub facebook oldalon vagy az ybsfanklub@gmail.com e-mail címen adunk tájékoztatást.

Gratulálunk a szülőknek és a bölcső használatba vételéhez sok boldog, nyugodt perceket kívánunk!

-ybs-

https://www.facebook.com/events/828403835283370