Šatka: Aranyosmaróton már három pontot akarunk szerezni

By
Updated: september 11, 2017

Gól nélküli döntetlent játszott a DAC az Eperjes ellen a Fortuna Liga 7. fordulójában, a sárga-kékek 6788 néző előtt nem tudták legyőzni kelet-szlovákiai ellenfelüket. A találkozó hőse lehetett volna a hátvéd Ľubomír Šatka, aki azonnal a mérkőzés elején egy hatatlmas helyzettel villant.

„Hazai pályán minden mérkőzést meg akarunk nyerni, de ezúttal nem dolgoztunk ki elég helyzetet a győzelemhez. Szerettük volnaMarco Rossi vezetőedzőnek születésnapja alkalmából három ponttal kedveskedni, sajnos nem sikerült. Az első félidőben keveset mozogtunk, több labdát is vesztettünk, az Eperjes pedig védekezni jött. A helyzetemnél jobbról jött a beadás, próbáltam főleg lefelé fejelni a labdát, de a kapus sikeresen védett.“ – értékelt a lefújás után a fiatal hátvéd, aki szerint már a következő fordulóban a győzelemért utaznak Aranyosmarótra.

„Nem kezdtük rosszul az idényt, de az ilyen mérkőzéseket meg kell nyernünk. Megyünk tovább, hosszú a bajnokság, még sok mérkőzés van előttünk. Remélem, Aranyosmaróton már három pontot ünnepelhetünk a szurkolókkal.“

Fotó: FC DAC