Rossi: Több helyzetünk volt, megérdemelten nyertünk!

By
Updated: apríl 1, 2018

Parádés győzelmet aratott a DAC a Nagyszombat felett, a sárga-kékek három játékosukat voltak kénytelenek nélkülözni. Ljubicic eltiltás, Šatka és Černák sérülés miatt nem léphetett pályára, a találkozó során pedig Čmelík és Herc is sérülés miatt kényszerült cserére. Ennek ellenére győzött a DAC, ezúttal az újonc Bayo volt a nyerőember. Marco Rossi értékelőjében kifejtette, csapata ma megérdemelt győzelmet aratott.

„A Nagyszombat elleni mérkőzések mindig kiegyenlítettek, és apró epizódok döntenek. Ősszel egy piros lap döntött, a kupában két egyéni hibánk döntött. A mai mérkőzés kiegyenlített és küzdelmes volt, több tiszta helyzetünk volt, ezért megérdemeltük a győzelmet.

Nagyon hiányzott Ljubicic, Šatka, Černák. Majdnem minden mérkőzésen valaki hiányzik, de akik pályára léptek, megmutatták, hogy képesek a hiányzókat pótolni. Šatka hiányában a 3-4-1-2-es felállással léptünk pályára, ezt a szisztémát gyakoroltuk 1,5 hónapig a téli felkészülés alatt. Ez volt az egyik fő oka a győzelemnek, a másik pedig az elszántság, amelyet a játékosok a pályán mutattak.

Čmelík egy rúgást kapott, ami után elvesztette az eszméletét, majd szédült, de rajta kívül egy másik cserét is végre kellett hajtanunk sérülés miatt. Érdekes, hogy a mi szabálytalanságaink után sárga lappal bűnhődtünk, az ellenfél viszont nem.“ – zárta értékelőjét Marco Rossi.

Fotó: Ugróczky István