Rossi: A szezon végéig továbbra is mindent beleadunk!

By
Updated: marec 25, 2018

Két fordulón van túl a DAC csapata a Fortuna liga felsőházában, ahol jelenleg a tabella 3. helyét foglalja el. A klub előzetes céljait teljesítették, mivel az első hatban folytatják tavasszal, de a csapat ezután is teljes erőbedobással küzd a pályán. Marco Rossi vezetőedző facebook oldalán fejtette ki, hogy továbbra is mindent megtesznek a kiváló eredmények érdekében. 

„Normál körülmények között nem igazán foglalkozom vele, mit gondolnak az emberek. A neten általában mindenki leírhatja és megoszthatja bárkivel a gondolatait, véleményét. Szeretnék világosan fogalmazni, csak mert abban a kiváltságos helyzetben vagyok, hogy megtehetem, és mert követnem kell a saját magam alkotta szabályokat. Amikor elkezdődött az én utam a DAC-nál, mi kitűztünk egy célt: ott lenni az első hat között. És megcsináltuk. Minden nehézség és gátló tényező ellenére megcsináltuk. Most pedig – és én biztos vagyok benne, hogy megértetek majd – továbbra is mindent beleadunk a szezon végéig, amit csak lehetséges. És nagyon jól csináljuk. Hát ennyi. Valószínűleg nem mi vagyunk a liga legerősebb csapata, de ez nem számít. Minden meccsen ugyanúgy harcolunk. Nem tudom, hogy záródik majd le ez a szezon, de egy dolog biztos: bárhol helyezkedünk is el a végére a tabellán, nagyszerű eredmény ez, hogy ott vagyunk, és nagyon boldogok vagyunk. Csak, hogy tudjátok…HAJRÁ DAC!“ – fejtette ki véleményét Marco Rossi.

A Fortuna liga felsőházának harmadik fordulójában április 1-én lép pályára a DAC, amikor is 15:20 órától a Nagyszombat csapatát fogadja.

Fotó: Ugróczky István