Rossi: A kiállításig kiegyenlített mérkőzést láttunk

By
Updated: marec 10, 2018

Háromgólos győzelmet aratott a DAC csapata, amely a Rózsahegy együttesét múlta felül a rájátszás első fordulójában. A vezetőedzők szerint a kiállításig kiegyenlített játék folyt a pályán, utána viszont már csak a DAC dominált.

„Hamar gólt szereztünk, voltak lehetőségeink is, de az ellenfél veszélyes volt. A Rózsahegy taktikai szempontból az egyik legnehezebb ellenfél. Megpróbáltuk a játékból kivonni a legjobb játékosukat, Danilet, ezért választottuk a Záhumenský-Davis felállást. A piros lapig a mérkőzés kiegyenlített és nyitott volt, de utána domináltunk. Megérdemelten győztünk, de ahogy mondtam, a piros lapig az ellenfél részéről kiegyenlített mérkőzést láttunk.“ – értékelte a találkozót Marco Rossi vezetőedző.

Norbert Hrnčár, a Rózsahegy trénere szerint a mérkőzés a piros lap előtti és utáni részre lehet osztani. „Két részre osztanám a találkozót, a piros lap előtti és utáni időszakra. A kiállításig mindkét részről támadó játék és jó iram zajlott. A hazaiaknak nem volt könnyű dolguk velünk, ennek ellenére hamar vezetést szereztek. A kiállítás után a második félidő elején újabb gyors gólt kaptunk, utána már a DAC irányította a játékot.“ – zárta értékelőjét a rózsahegyi tréner.