Rossi: Ha nem érjük el az Európa Ligát, a Dunába ugorhatunk

By
Updated: máj 12, 2018

Vereséget szenvedett a DAC a Slovan elleni rangadón, a sárga-kékek 10 ezer néző előtt vesztettek ezüstcsatát a rangadón. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Marco Rossi és Martin Ševela értékelte a találkozót.

Marco Rossi (DAC):

A Slovan azért jött, hogy a győzelemért küzdjön, végül pedig győzött is. Remélem, ugyanígy fognak harcolni az utolsó fordulóban Zsolna ellen. Voltak lehetőségeink, melyeket nem sikerült gólra váltani, a Slovan pedig egyetlen helyzetből gólt szerzett. De a Slovan az Slovan, teljesen más szinten van anyagilag, de a játékoskerettel is. Az egész mérkőzésen voltak lehetőségeink, de nem sikerült. Ha a bajnokság végén nem végzünk olyan helyen, amely Európa Liga indulást biztosít, akkor én, az edzői stáb és a játékosok is a Dunába ugorhatunk.

Martin Ševela (Slovan):

Nem kezdtük jól a mérkőzést, az ellenfélnek több lehetősége is volt, Bayo helyzetét Šulla védeni tudta. A második helyzetben Šporarnak is volt egy újabb helyzete, melyet nem váltott gólra. Jó teljesítményt nyújtott a DAC. Győzelemért jöttünk és a szerencse ezúttal mellettünk ált. Három ponttal térünk haza és megelőztük a DAC csapatát.