Rossi: A játékosok végig küzdeni fognak!

By
Updated: máj 7, 2018

Nehéz mérkőzéseken van túl a DAC csapata, a sárga-kékek hazai pályán Trencséntől, majd legutóbb Nagyszombattól szenvedett vereséget.

Különösen a Spartak otthonában zajlott találkozó volt fájdalmas, ugyanis a nagyszombatiak 45 év után szereztek bajnoki címet, két DAC játékos – Huk és Kalmár- is piros lapot kapott. Marco Rossi facebook oldalán fejtette ki véleményét, a dunaszerdahelyi csapat vezetőedzője szerint a játékosok a végsőkig küzdeni fognak.

„Itt az idő mondani valamit. Túl vagyunk két meccsen, amelyeken különböző okok miatt nem szereztünk egyetlen pontot sem. Követtünk el hibákat természetesen, de a fiaink méltón képviselve a klub színeit és a mezt, amit viselnek, megküzdöttek minden egyes labdáért. Senki nem róhat fel nekik semmit. Dühös vagyok időnként bizonyos túlzott találékonyságuk miatt, de most hideg fejjel átgondolva megköszönöm nekik azt a munkát, amit elvégeztek, és biztos vagyok benne, hogy mindvégig küzdeni fognak. Harcolnak majd mindennel és mindenkivel szemben. Mi vagyunk a DAC. Ennyi.“ – zárta mondandóját Marco Rossi.

Fotó: FC DAC