Marco Rossi reagált: Remek jövőkép van a DAC-nál!

By
Updated: december 12, 2017

A DIGI Sport Reggeli Start adásában a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a klub korábbi edzőjéről, Marco Rossiról beszélt, továbbá szlovák falunak nevezte Dunaszerdahelyt. A vádakra maga Marco Rossi reagált a csakfoci.hu portálon.

Az olasz tréner kifejtette, tiszteletlennek érezte a Honvéd szerződéshosszabbítási ajánlatát, miután két év alatt sikereket ért el a fővárosi együttessel, de nem látott megfelelő jövőképet a klubnál. Ennek tükrében Hemingway szerint Rossi a pénz miatt távozott és lett a DAC vezetőedzője.

„Ennél is mélyebbre ment, amikor és ahogyan Dunaszerdahelyről beszélt. Nyilván nem a város miatt választottam a DAC-ot, tisztában vagyok azzal, hogy az életminőség más, mint mondjuk Budapesten. De egy futballedző nem a város miatt dönt egy csapat mellett, hanem sokkal inkább a projekt, a lehetőségek, a körülmények miatt. Én egy teljesen normális életet élek, engem Budapesten sem láthattak az éjszakában soha. Az én életstílusomnak teljesen megfelelt volna Dunaszerdahely is, csak a családom miatt döntöttem úgy, hogy nem ott, hanem Pozsonyban lakom majd.
A DAC-nál komoly lehetőségek, remek jövőkép van, biztos vagyok benne, hogy sokra fogják majd vinni, velem vagy nélkülem, de így lesz. Sajnos – és ezt mondom úgy, hogy minden tiszteletem a Honvédé – ez Hemingway úr csapatánál nem biztos, hogy így lesz…“ – olvasható a csakfoci.hu interjújában.

A teljes interjú ITT megtalálható.