Hivatalos: László Csaba távozik a DAC csapatától

By
Updated: jún 9, 2017

Nem folytatja munkáját Dunaszerdahelyen László Csaba, akinek szerződése május utolsó napjával lejárt – közölte a klub honlapja. Az új vezetőedző kiléte még hivatalosan nincs megerősítve, erre az elkövetkező napokban kerülhet sor.

A székelyudvarhelyi tréner a 13. fordulóban vette át a DAC irányítását, csapatával a 7. helyen végzett és több rekordot is megdöntött. Sorozatban 5 győztest mérkőzést értek el és 16 bajnoki találkozón nem találtak legyőzőre.

„Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket Csabának a klubban elvégzett munkájáért. Utólag is jó döntésként értékeljük, hogy Csabára bíztuk az A–csapat vezetését, és úgy gondoljuk, hogy teljesítette a feladatot, mellyel a klubunkba érkezett. Csabának sok sikert kívánunk, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő tevékenységében is sikeres lesz. Klubunk folyamatosan fejlődik, és ez a jövőben is folytatódni fog az új edző kinevezésével, aki osztja az értékeinket és filozófiánkat, és segíteni fog nekünk előbbre vinni a DAC-ot,“ – nyilatkozta Világi Oszkár a klub honlapjának.

Váltsd valóra futball álmodat a Futbalový sen utazási irodával, és utazz el kedvenc csapatod mérkőzésére! Bővebb infó ITT.