Hivatalos: Elhagyja a DAC csapatát Branislav Ľupták

By
Updated: január 12, 2018

Három év után távozik  a DAC csapatától Branislav Ľupták, a 26 éves középpályás szerződése december 31-vel járt le, így szabadon igazolhatóvá vált.

A klub honlapjának beszámolója szerint a besztercebányai középpályás nem fogadta el DAC által ajánlott szerződést, így távozik Dunaszerdahelyről.

„Jelenleg új munkaadót keresek. Van néhány külföldi lehetőségem, ezeket latolgatom. Meglátjuk, melyik ajánlat lesz számomra a legjobb. A DAC-ra mindig szívesen fogok emlékezni. Három gyönyörű évet töltöttem itt, és sok új barátot szereztem, úgy a játékostársak, mint a csapat körül mozgó emberek között. Köszönettel tartozom minden egyes edzőnek, aki vezetett, Világi úrnak a lehetőségért, hogy itt játszhattam, valamint Végh Tibor klubelnöknek, aki segített a DAC-hoz való átigazolásomnál. Lehetőségem adódott pályára lépni ebben a csodálatos stadionban és a fantasztikus szurkolók előtt. Remélem, hogy a csapat sok örömöt szerez nekik a jövőben. A srácoknak pedig azt kívánom, hogy jussanak ki Európába. Hajrá, DAC!“ – nyilatkozta a klub honlapjának Branislav Ľupták.

A játékos DAC-ban eltöltött időszakát több sérülés is hátráltatta. Sárga-kék mezben 70 mérkőzésen lépett pályára és négy gólt szerzett.