A DAC középpályása lehet a magyar válogatott keretének egyik meglepetése

By
Updated: december 29, 2017

Két hónapja nevezték ki a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának Georges Leekenst, aki azonnal munkába állt és elkezdte a magyar játékosok feltérképezését. 

Az új szövetségi kapitány több játékost is számításba vehet, egy bő keret kialakításán dolgozik, hogy növekedjen a versenyszellem. Legutóbb a Sport Plusz hetilap egy összeállítást közölt azon játékosokról, akik megkaphatják a bizonyítást.

A listán szerepel a Hajduk Split gólkirálya, Futács Márkó, továbbá a Liverpool kapusa, Bogdán Ádám is. Szintén megemlítették a spanyol Real Oviedo játékosát, Hidi Patrikot, vagy a bécsi Rapid középpályását, Szántó Tamást. Számunkra viszont egy név a fontos, mégpedig Vida Kristopheré. A hetilap megemlíti, hogy a 22 éves támadó középpályás a Vasas és a Honvéd után Hollandia felé vette az irányt és a De Graafschap csapatában mutatta meg tehetségét. A holland másodosztályban és az élvonalban is szerepelt, majd csaknem egy éve igazolt a DAC csapatához. Vida Kristopher a sárga-kékek alapemberévé vált, ezért a jövőben akár az egyik meglepetés lehet a magyar válogatott keretében.