Magabiztos győzelemmel kezdte a rájátszást a DAC

By
Updated: marec 10, 2018

Győzelemmel rajtolt a rájátszásban a DAC csapata, a sárga-kékek magabiztos játékkal három góllal múlták felük a Rózsahegy gárdáját.

Izgalmas első félidőt hozott a találkozó, már a második percben vezetést szerzett a DAC. Černák kapott egy remek labdát, és a kapu előtt nem hibázott, Macík mellett a hálóba küldte a labdát – 1:0. Ezután két veszélyes lövéssel jött a Rózsahegy, Gešnábel lövése mellé szállt, Qose labdáját Macej fogta.

A 24. percben Kalmárral szemben szabálytalankodtak, a szabadrúgást 25 méterről a sértett Kalmár végezte el, de Macík a helyén volt. A 38. percben Kalmár három játékost megkerülve cselezte be magát a tizenhatosba, lövését viszont Macík hárította. A 39. percben Pačinda próbálta meg átemelni a kifutó Macík kapust, aki a tizenhatoson kívül kézzel ért a labdához, ezért pedig piros lapot kapott. A 45. percben egy rövid szöglet és Simon beadása után Pačinda fejelt nem sokkal mellé.

Fordulás után azonnal helyzettel kezdett a DAC, Koštrna jobboldali löketét Urminský mentette szögletre. Az 50. percben a vendégek védője Kalmár elől próbált menteni, a labda Pačinda elé került, aki nem hibázott – 2:0. Ezután csak egy csapat volt a pályán, a kétgólos előny ellenére is támadásban maradt a DAC. A 66. percben először Záhumenský remek csele után került helyzetbe, ezután Kalmár hajszálpontos beadását Šatka fejelte a hálóba – 3:0. A 73. percben Pačinda tört befelé a jobb oldalon, remek lövését Urminský szögletre mentette.

Zengett a Nélküled a DAC-Rózsshegy megkezdése előtt

Posted by Sportolunk.sk on 10. marec 2018

FC DAC 1904 Dunaszerdahely – MFK Rózsahegy 3:0 (1:0)

Gólszerzők: Černák (2.), Pačinda (50.), Šatka (66.)

Sárga lapok: Koštrna (54.) – Qose (53.)
Piros lap: Macík (39.)
5.111 néző
FC DAC: Macej – Koštrna (70., Blackman), Huk, Šatka, Záhumenský – Herc, Simon, Kalmár – Černák (67., Divković) Pačinda, Davis (61., Vida)
Rózsahegy: Macík – Jonec, Maslo, Menich, Pikk – Qose, Ľupták, Gešnábel (73., Gerec) – Daniel (81., Kupec), Haskič (42., Urminský), Gál-Andrezly

https://www.facebook.com/events/828403835283370