Kalmár: Megvalósíthatjuk az álmunkat!

By
Updated: január 10, 2018

A DAC egyik legjobb teljesítményét nyújtotta ősszel a magyar válogatott Kalmár Zsolt, aki 15 mérkőzésen négy gólt termelt. A 22 éves középpályást az őszi idényről és a tavaszi célokról faggatuk.

Hogy telt az téli szünet?

Nagyon jól , voltam nyaralni és közben végeztem az edzéstervet. Jó erőben vagyok, frissnek érzem magam, már vártam, hogy itt legyünk. Hosszú volt a téli szünet, már rég nem volt ennyi szabadom. A pihenés nagyon jót tett és százszázalékosan tértem vissza.

Milyennek láttad az őszi idényt?

Nagyon jó őszi idényt produkáltunk, de sajnos a végén sok mérkőzésen döntetleneztünk. Ha azokat a mérkőzéseket megnyerjük, akkor a második helyen lennénk. De így sem vagyunk elkeseredve, még sok forduló van hátra, az első háromba szeretnénk kerülni.

Ősszel a DAC egyik legjobbja voltál. Számítottál rá, hogy hamar megszokod a szlovák bajnokságot?

Azért jöttem ide, hogy játsszak, és újra felépítsem magam. Jó teljesítménnyel rukkoljak elő és tovább tudjak lépni. Ezen dolgozom, és a célom, hogy minden mérkőzésen jó játékot produkáljunk és a csapat sikeres legyen.

Milyen célokkal vágtok neki a tavaszi idénynek?

Komoly célokkal rajtolunk, mindenképp az első hatban szeretnék lenni, utána pedig a dobogóra akarunk kerülni. Nem lesz egyszerű, mert tudjuk, nagyon jó csapatok vannak a felsőházban. Ha ezt a filozófiát folytatjuk, akkor meg tudjuk valósítani az álmunkat. Előtte viszont még egy kemény felkészülés vár ránk, hogy olyan erőben legyünk, melynek köszönhetően minden mérkőzésen százszázalékos teljesítményt tudjunk nyújtani.

Mi a véleményeg Georges Leekens kinevezéséről a válogatott élére?

Volt a mérkőzésünkön, beszéltem is vele. Úgy gondolom, nagyon tapasztalt edző jött a válogatotthoz és remélem a csapat sikeres lesz a vezetése alatt.

https://www.facebook.com/events/828403835283370